2MNM Recital 3 : Kamermuziek (B-LUCA-L41455)

18 studiepuntenNederlands30 urenBeide semestersBeide semesters
N.
POC MUZIEK LEUVEN

Aan het einde van dit opleidingsonderdeel is de student in staat om een repertoire van hoge moeilijkheidsgraad op het niveau van een professionele kunstenaar uit te voeren. Tussen het artistieke en het reflectieve luik van de masterproef is er een aantoonbare relatie.

De student is geslaagd zijn voor de opleidingsonderdelen 'onderzoeksvoorstel', 'onderzoeksreport', 'module into research', 'voorbereiding recital 1' en 'recital 2'.

Onderwijsleeractiviteiten

18 sp. 2MNM Recital 3 : Kamermuziek (B-LUCA-L53101)

18 studiepuntenNederlandsWerkvorm: Masterproef30 urenBeide semestersBeide semesters
N.
POC MUZIEK LEUVEN

Tijdens deze opleidingsfase studeert de student een repertoire van hoge moeilijkheidsgraad in dat tegelijk bruikbaar is in het professionele leven en kenmerkend is voor zijn persoonlijkheid.

Partituren

Coaching van de student tijdens individuele lessen, waarin de student het materiaal doorspeelt, gecorrigeerd en bijgewerkt wordt door de docent.
Actief deelnemen aan een masterclass met een gerenommeerde buitenlandse musicus.

Evaluatieactiviteiten

2MNM Recital 3 : Kamermuziek (B-LUCA-L81455)

Type : Examen buiten de normale examenperiode
Evaluatievorm : Praktijkexamen

ExamenmomentBeoordelingsschaal
TOTAAL1-20/20 puntenschaal

Examen buiten de examenperiode: de beoordelingscommissie evalueert de prestatie van de betrokken student tijdens een avondvullend recital (90 minuten) geprogrammeerd binnen een openbare concertreeks. De beoordeling gebeurt door een jury die bestaat uit de coördinator van de afdelingscommissie ManaMa, de docent van de student, twee experten van het instrument van de student die geen docenten van LUCA zijn. De jury wordt door de afdelingscommissie ManaMa samengesteld. Na de uitvoering van het programma kent de jury aan de student een quotering op twintig (10 is geslaagd) toe. De quotering wordt gegeven op basis van de kwaliteit van de artistieke prestatie die de student heeft geleverd.